Køkken og rengøring:

LM-Husets køkken


Køkkenet er godkendt af fødevarerstyrelsen. Vi kan forvente et antal kontrolbesøg af fødevarerstyrelsen, men vi ved aldrig hvornår.

Der er nogle køkkenaktiviteter, som er undtaget af fødevarer kontrol.


Det gælder:

Kaffe og kageanretninger/servering ( det er det vi har flest af, almindelig møder, børneklub m.m.

Private udlejningsarrangementer.

For disseaktiviterer gælder dog, nogle simple retningslinjer som skal overholdes.

Alt det service somhar været inde skal vaskes op i opvaskemaskine, da en minimums temperatur på 80 grader skal opnås.


Køleskabet mågerne benyttes ved kaffe arrangementer, men skal tømmes efter brug.


Hvis man ønsker at servere kage som inkludere flødeskum, crem fraiche eller lign. erdet vigtigt at den anbefalede temperatur for opbevaring ikkeo verskrides under transport. ( 5 grader ) Så med almindelig sund fornuft vil det være bedst at vente med at lægge fløden på inden kagen kommer til LM-huset, herefter skal kagen sættes på køl. (dette gælder også hvis der serveres boller med pålæg )


Madservering /spisearrangementer:

Her må alle gernelave mad, men der er regler skal skal følges. ( disse er at finde på køkkenbordet ved køleskabet, følges dette ikke skal vi tilbage til hygiejnebeviset igen. )


Vi forventer at køkkenet efterlades i samme stand, som da man modtog det.


Som ansvarlig for køkkenet Kirsten Wedel tlf. 23643880